NINJA RUN BY HUNTRUN DZIECI

Wydarzenie:
Organizator:
Hunt Run - Ekstremalne Eventy
Data:
2019-12-14
Miejsce:
Warszawa
Dystans:
0,15 km
Zgłoszonych:
92
Wystartowało:
85
Nie ukończyło:
4
Ukończyło:
81
Na trasie:
2
Pełne wyniki :
Wyniki uproszczone:
Wyniki nieoficjalne !!!
Klasyfikacje w punktach pomiarowych: Start | Meta
Klasyfikacje wg kategorii: Wszyscy | Women | Men | K 6-9 lat | M 6-9 lat | K 10-12 lat | M 10-12 lat | K 13-15 lat | M 13-15 lat

Klasyfikacja wg czasów netto.
MscZawodnikNumerKlubMiejscowośćKrajKategoriaMkatK/MSeriaCzas
netto
0.15km
Różn.Tempo
min/km
Tempo
km/h
      
1GIERGIELEWICZ Basia 579K 10-12 lat1K 1niedziela00:01:04.00 7:068,4
2DANIUK Ksenia 584LEGIONOWOK 10-12 lat2K 2niedziela00:01:09.00+00:00:057:407,8
3MACURA Natalia 38WARSZAWAK 10-12 lat3K 9niedziela00:01:47.00+00:00:4311:535,0
3MACURA Natalia 717WARSZAWAK 10-12 lat3K 9niedziela00:01:47.00+00:00:4311:535,0
5SIEROCINK Marcelina 580WARSZAWAK 10-12 lat5K 11niedziela00:01:49.00+00:00:4512:065,0
6MUCHA Rozalia 581WARSZAWAK 10-12 lat6K 17niedziela00:02:06.00+00:01:0214:004,3
7JANUS Nina 28K 10-12 lat7K 24niedziela00:04:19.00+00:03:1528:462,1
8GŁOWACKA Malwina 21LEGIONOWOK 10-12 lat8K 25niedziela00:04:33.00+00:03:2930:202,0
Znaleziono 8 wynik(ów)