NINJA RUN BY HUNTRUN - SEMI FINALS

Wydarzenie:
Organizator:
Hunt Run - Ekstremalne Eventy
Data:
2019-12-15
Miejsce:
Warszawa
Dystans:
0,15 km
Zgłoszonych:
16
Wystartowało:
14
Nie ukończyło:
2
Ukończyło:
12
Na trasie:
2
Pełne wyniki :
Wyniki uproszczone:
Wyniki nieoficjalne !!!
Klasyfikacje w punktach pomiarowych: Start | Meta
Klasyfikacje wg kategorii: Wszyscy | Women | Men

Klasyfikacja wg czasów netto.
MscZawodnikNumerKlubMiejscowośćKrajKategoriaMkatK/MZespółCzas
netto
0.15km
Różn.Tempo
min/km
Tempo
km/h
      
1SOBIERAJSKI Bolesław 1009ZĄBKIMen1M 1 00:01:08.85 7:337,9
2SOBIERAJSKI Wojciech 1011ZĄBKIMen2M 2 00:01:11.05+00:00:027:537,6
3BARANOWSKA Katarzyna 1002WROCŁAWEKWomen1K 1 00:01:30.00+00:00:2110:006,0
4LYKHITSKYI Volodymyr 1015WROCŁAWMen3M 3 00:01:33.80+00:00:2410:205,8
5KARCZMARSKI Mateusz 1013SKWIERZNAMen4M 4 00:01:40.65+00:00:3111:065,4
6WIKTOROWICZ Mariusz 1014ŁÓDŻMen5M 5 00:01:42.90+00:00:3411:265,2
7KOHUT Ivan 1016WARSZAWAMen6M 6 00:01:45.15+00:00:3611:405,1
8BURS Klaudia 1005KOBYŁKAWomen2K 2 00:02:21.30+00:01:1215:403,8
9JANUSZEWSKI Bartosz 1012WARSZAWAMen7M 7 00:02:40.80+00:01:3117:533,4
10GLADCHENKO Yuliya 1003WROCŁAWWomen3K 3 00:03:16.80+00:02:0721:532,7
11JANKOWSKA Zuzanna 1006WARSZAWAWomen4K 4 00:05:20.75+00:04:1135:401,7
12GADZIŃSKA Dorota 1004SIERPCWomen5K 5 00:05:39.20+00:04:3037:461,6
13LIBRON Anna 1001GOSTYŃWomen6K 6    
14MURAWSKI Paweł 1010WARSZAWAMen8M 8    
Znaleziono 14 wynik(ów)