BIEG SĄSIEDZI ŻELAZNEGO MOSTU - 10KM
II Marsz i Bieg - Sąsiedzi Żelaznego Mostu
Organizator : Stowarzyszenie Aktywni Zagłębia Miedziowego
Data : 2022-09-24
Miejsce : Rudna
Dystans : 10 km
Zgłoszonych : 32
Wystartowało : 27
Nie ukończyło : 0
Ukończyło : 27
Na trasie : 0
Pełne wyniki :
Uproszczone :
Klasyfikacje w punktach pomiarowych: Start | Meta
Klasyfikacja wg czasu netto. Wyniki nieoficjalne !!!
MscZawodnikNumerKlubMiejscowośćKrajKategoriaMkatK/MKGHMRudnaGrębocicePolkowiceCzas
netto
10km
Różn.Tempo
min/km
Tempo
km/h
         
1SZCZEPAŃSKI Mateusz 49KGHM ZG RUNGŁOGÓWM-KGHM1M 1Tak00:37:57.63 1:4833,2
2KRAWCZYK Piotr 44LEGNICAOPEN -M1M 200:42:34.16+00:04:362:0129,6
3DWORNIK Damian 60OPEN -M2M 300:42:56.30+00:04:582:0229,3
4CIRKO Arkadiusz 33LUBINM-KGHM2M 4Tak00:43:45.35+00:05:472:0528,8
5KOZŁOWSKI Jarosław 43KOŹLICEM-Rudna1M 5Tak00:44:12.00+00:06:142:0628,5
6BOROWSKA Karolina 53KGHM ZG RUNLUBINK-KGHM1K 1Tak00:44:14.97+00:06:172:0628,5
7BŁAŻEJEWSKI Łukasz 31GŁOGÓWM-KGHM3M 6Tak00:45:10.70+00:07:132:0927,9
8UPTAS Tomasz 51CROSS STRACEŃCÓW TEAMGŁOGÓWOPEN -M3M 700:45:46.57+00:07:482:1027,5
9KOMANIECKI Artur 57LUBINOPEN -M4M 800:46:26.44+00:08:282:1227,1
10RUDYK Wojciech 48OLSZANYM-KGHM4M 9TakTak00:46:46.33+00:08:482:1326,9
11RAGAN Pawel 47WSCHOWAM-KGHM5M 10Tak00:47:04.28+00:09:062:1426,8
12DOMANSKI Bartlomiej 35F&F TEAMOBORAM-KGHM6M 11Tak00:48:10.89+00:10:132:1726,2
13GORYŚ Marcin 59LEGNICAOPEN -M5M 1200:49:34.11+00:11:362:2125,4
14JAKUBISZYN Michał 40RUDNAM-KGHM7M 13TakTak00:50:46.87+00:12:492:2524,8
15KOMANIECKA Elżbieta 58KomanLUBINOPEN -K1K 200:51:28.01+00:13:302:2724,5
16BORKOWSKI Tomasz 56POLKOWICEM-Polkowice1M 14Tak00:52:30.17+00:14:322:3024,0
17KITA Piotr 390POLKOWICEOPEN -M6M 1500:52:29.19+00:14:312:2924,0
18KOŚCICKI Maciej 42ZDRADZIECKIE MORDY RUNNERS SQUADJAROSZÓWKAOPEN -M7M 1600:53:15.62+00:15:172:3223,7
19WIŚNIEWSKI Radek 52LUBINM-KGHM8M 17Tak00:53:18.87+00:15:212:3223,6
20KOCINCKI Jacek 55GŁOGÓWM-KGHM9M 18Tak00:54:01.01+00:16:032:3423,3
21GRZESIK Ewa 39POLKOWICEK-Polkowice1K 3Tak00:54:15.56+00:16:172:3523,2
22MAGDA Marcin 45LUBINOPEN -M8M 1900:54:51.71+00:16:542:3623,0
23GAJEWSKA Katarzyna 38RCZ LUBINLUBINOPEN -K2K 400:54:59.90+00:17:022:3722,9
24BROZINSKI Krzysztof 32E 10 ZG LUBINRUDNAM-KGHM10M 20Tak00:57:20.31+00:19:222:4322,0
25MATYJASZCZYK Leszek 46SERBYM-KGHM11M 21Tak00:58:01.05+00:20:032:4521,7
26UCINEK Beata 50TEAM CROSS STRACEŃCÓWGŁOGÓWOPEN -K3K 501:01:16.03+00:23:182:5520,6
27MAYDUCHOK Yuliya 389POLKOWICEOPEN -K4K 601:02:18.50+00:24:202:5820,2
Znaleziono 27 wynik(ów)