BIEG SĄSIEDZI ŻELAZNEGO MOSTU - 21KM
II Marsz i Bieg - Sąsiedzi Żelaznego Mostu
Organizator : Stowarzyszenie Aktywni Zagłębia Miedziowego
Data : 2022-09-24
Miejsce : Rudna
Dystans : 21 km
Zgłoszonych : 23
Wystartowało : 20
Nie ukończyło : 0
Ukończyło : 20
Na trasie : 0
Pełne wyniki :
Uproszczone :
Klasyfikacje w punktach pomiarowych: Start | Meta
Klasyfikacja wg czasu brutto. Wyniki nieoficjalne !!!
MscZawodnikNumerKlubMiejscowośćKrajKategoriaMkatK/MKGHMRudnaGrębocicePolkowiceCzas
netto
21km
Różn.Tempo
min/km
Tempo
km/h
         
1GARLIŃSKI Łukasz 4KB KROKUS KWIATKOWICEWIELOWIEŚOPEN -M1M 101:15:00.92 3:3416,8
2STACHURA Damian 20LUBINM-KGHM1M 2Tak01:24:43.66+00:09:534:0214,9
3JAŻŁO Przemysław 9KGHM COPI RUNLUBINM-KGHM2M 3Tak01:25:17.17+00:10:164:0314,8
4STACHYRA Rafał 21GŁOGÓWM-KGHM3M 4Tak01:25:36.54+00:10:454:0414,7
5KOWAL Rafał 12PĘDZĄCE WICHERKILUBINM-KGHM4M 5Tak01:28:27.92+00:13:364:1214,2
6JANUS Krzysztof 7KGHM ZG RUN/ŚLĘZAK TEAMGŁOGÓWM-KGHM5M 6Tak01:28:40.31+00:13:394:1314,2
7FIUK Kacper 3SZLICHTYNGOWAM-KGHM6M 7Tak01:30:15.14+00:15:254:1714,0
8KONOWALCZUK Tomasz 11AKS WYBIEGANI POLKOWICEPOLKOWICEM-Polkowice1M 8Tak01:32:45.56+00:17:564:2513,6
9KĄKLEWSKI Tomek 10KGHM ZG RUNLEGNICAM-KGHM7M 9Tak01:35:54.05+00:21:044:3413,1
10FELIKSIAK Michał 2LUBINM-KGHM8M 10Tak01:36:45.82+00:21:574:3613,0
11NIWISIEWICZ Tomasz 16KGHMLUBINM-KGHM9M 11Tak01:38:06.41+00:23:154:4012,8
12HNYTKO Michał 6TRZEBCZM-KGHM10M 12Tak01:38:44.60+00:23:554:4212,8
13MADEJ Marek 15MADEJ ZBÓJRADOMIŁÓWM-KGHM11M 13TakTak01:38:59.08+00:24:104:4212,7
14JAZ Tomasz 8GÓRAOPEN -M2M 1401:39:27.62+00:24:394:4412,7
15LEŻYŃSKI Jarosław 13LUBINM-KGHM12M 15Tak01:42:38.75+00:27:484:5312,3
16BARCZUK Rafał 1KGHM ZG RUNLUBINM-KGHM13M 16Tak01:45:33.73+00:30:325:0111,9
17ŻUBER Oskar 22ŻABICEM-Grębocice1M 17Tak01:56:54.43+00:42:055:3410,8
18PLICHA Sebastian 18ZG RUNLUBINM-KGHM14M 18Tak01:57:57.72+00:43:085:3710,7
19HAGEL Julita 5SZKLARY GÓRNEOPEN -K1K 102:06:08.13+00:51:186:0010,0
20KIEŁCZYŃSKA Katarzyna 23LUBINK-KGHM1K 2Tak02:12:30.05+00:57:416:189,5
Znaleziono 20 wynik(ów)